La Mostra Literària del Maresme premia els treballs de tres joves torderenques


Diumenge passat es van lliurar els premis de la Mostra Literària del Maresme a la qual es presenten els treballs guanyadors del premis literaris que cada municipi organitza al llarg de l’any. En aquesta edició dels premis comarcals, tres torderenques han estat les guanyadores de les seves categories, tal com va succeir als Premis Literaris de Sant Jordi. Les guardones a la Mostra Literària de Tordera van ser: Judith Segura (primer premi de la categoria B prosa de 9 a 11 anys, de l’Escola Serra de Miralles), Paula Recio (Primer premi de la categoria B de poesia, de l’escola Serra de Miralles) i Anna Diaz (segon premi de la categoria E, de 19 a 25, en poesia). Els premis de la Mostra Literària del Maresme es van lliurar al Centre Cívic del Gorg de Sant Vicenç de Montalt, acte al que va assistir el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Josep Llorens. El regidor destaca la qualitat dels treballs torderencs que es presenten cada any en la mostra comarcal.

llorens mostra literaria maresme

A la Mostra Literària del Maresme hi participen els diferents treballs que es presenten des d’arreu dels pobles de  la comarca. En el cas de  Tordera, l’Ajuntament presenta a la mostra comarcal els treballs guanyadors al Concurs Literari Premis Sant Jordi.