Aquest cap de setmana arriba el gran recapte a Tordera


El 22, 23 i 24 de Novembre, el Banc d’Aliments “De tots” de Tordera durà a terme un gran recapte de 9:00 del matí a 21:00 de la nit. Aquesta acció es durà a terme als supermercats torderencs del “Mercadona”, “Consum” i el “Dia”, amb el suport del voluntariat de Tordera. En el supermercat “Bonpreu”, lloc on també hi haurà recaptació, hi haurà els voluntaris de la “Fundació El Rusc”.

En aquest gran recapte es fa una crida a aportar de forma altruista, llet i oli, entre altres productes que detalla el coordinador del “De tots” de Tordera, Manel Salvador, en el programa Tordera en Directe.

gran recapte aliments 1

Per dur a terme les accions de voluntariat, es fa a partir d’un sistema de rotació per poder tenir cobert qualsevol imprevist. Tal com assegura el coordinador del banc d’aliments de Tordera, hi ha gent de totes les edats però, sobretot per aquestes dates de grans recaptes, és necessària l’ajuda de més gent. D’aquesta manera, es fa una crida a inscriure’s com a voluntari del recapte per tal de donar-hi un cop de mà. Es pot fer contactant amb ells a xarxes socials de Facebook o Instagram o trucant al telèfon 93 764 24 26.

El Banc d’Aliments “De Tots” de Tordera treballa des de fa 3 anys al poble gràcies als voluntaris que aporten el seu esforç. Actualment, segons explica el coordinador del banc d’aliment “De Tots” està atenent una mitjana de 70 famílies al mes. Aquests nombres equivalen a 230 torderencs i torderenques que reben aquest suport. Els productes que es proporcionen provenen de diferents llocs , tal com explica Manel Salvador.

gran recapte aliments 2

El Banc d’aliments “De Tots” es troba al Polígon de Can Verdalet de Tordera i està obert de 9:00h a les 13:00h de dilluns a divendres.