El judoca Javi Benavente del Club Judo Tordera finalitza en 3ra posició a la competició d’Amurrio celebrada aquest passat dissabte


Excel·lent participació del judoca torderenc Javi Benavente a la Copa d’Espanya de judo celebrada aquest passat dissabte a Amurrio (País Basc). L’esportista del Club Judo Tordera va realitzar un bon torneig amb bons resultats en el combats que finalment el van posicionar amb una bona 3a posició final. En declaracions al Show dels Esports el mateix protagonista ens explicava l’experiència viscuda, el nivell de competició i el suport rebut per part del seu mestre.

Benavente judo 1

El seu entrenador Joan de la Torre es mostrava molt satisfet d’en Javi a la copa d’Espanya.

De la torre balanc esp 2

Per aquest dissabte vinent diversos judoques de l’entitat torderenca participaran a la competició de la Copa d’Espanya, que se celebrarà a Barcelona a les Llars Mundet. Javi Benavente, Jan Isern, Pau Prado i Genís Mas. I el diumenge 24 de novembre tindrà lloc a la vila d’Arbúcies un torneig pels judoques prebenjamins, benjamins i alevins.