LA FIRA MERCAT DEL RAM DE TORDERA, VA TANCAR AHIR LES PORTES AMB UN ÈXIT DE VISITANTS I ACTIVITATS. ENGUANY EL CERTAMEN A CONSOLIDAT EL NOMBRE D’EXPOSITORS.


El conseller de Consum, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet va inaugurar divendres la 28 ena edició de la Fira Mercat del Ram de Tordera. Aquest any, la fira del ram va incloure novament la mostra d’associacionisme, on cadascuna de les entitats podia divulgar i promocionar la seva funció i els seus objectius. En aquesta mostra, es van entregar el premis als millors estands. Es va premiar en 300 euros, a l’estand de Pere Cot a la millor decoració; un 300 euros mes a l’associació de voluntariat de Tordera, per el foment dels valors cívico socials i 300 euros al grup excursionista miralles, per la seva dinamització. La organització de la fira des de fa alguns anys, premia als expositors que utilitzen el certamen per a donar a conèixer els seus nous productes. Els premis innova van guardonar a l’estand Teknic amb 600 euros i dos accèssits de 300 euros per a Nissan i per parminde.
La fira mercat del Ram, ha tornat apostar per les entitats, que han organitzat al llarg de la fira nombroses activitats.
D’altra banda, el cercle d’història de Tordera, sortejar ahir un lot de llibres de l’història local, entre altres premis. El lot se’l va emportar Eduard Morera i van ser premiats amb un llibre les següents persones: Núria Vilert, Antònia Aguilera, Ivan Güell, Anna Serra, Isidre Tarascó, Xavier Maresma, Lluís Sabater, Montse Caimel i Isabel López. D’altra banda, el torderenc Jose Garro, va ser el guanyador del II concurs de menjar flams, que organitzava el programa “hi ha roba estesa” de Ràdio Tordera. Jose Garro, es va menjar 21 flams, davant el nombrós públic assistents a la carpa de la fira.
Finalment, els restauradors de Tordera, van presentar al llarg del cap des setmana, el plat de la fira, dedicat al peus de porc. L’objectiu era promocionar la gastronomia local. El comitè organitzador de la fira mercat del Ram, començarà treballar a partir d’avui en la preparació de la 29ena edició del certamen, amb l’objectiu de consolidar la fira de Tordera, com una de les millors de Catalunya.