ERC Tordera presenta el projecte #GovernActiu


Esquerra Republicana, Jovent Republicà i Gent de Tordera van fer divendres passat una compareixença davant l’Ajuntament de Tordera per presentar el seu projecte des de l’oposició.

El grup republicà de Tordera va convocar als simpatitzants i tothom qui volgués a aquesta roda de premsa. Amb la participació dels regidors i regidores del partit, es va presentar la proposta de #GovernActiu. Aquesta iniciativa es basa en tres punts: la fiscalització de l’obra de govern, reivindicar-se com a canal de comunicació de les preocupacions del municipi i, finalment, “treballar per fer realitat el Tordera 2020” per executar les seves propostes des de l’oposició.

La portaveu de la candidatura, Marta Paset, denunciava una despesa innecessària en el govern, en el primer punt d’aquest projecte.

premsa marta1

Així mateix, la líder del partit republicà torderenc defensava algunes de les propostes del grup polític municipal, de cara a l’any vinent.

premsa marta2

A través del govern actiu, els regidors/es republicans tenen repartides unes àrees de responsabilitat per fiscalitzar i executar projectes. La portaveu Marta Paset portarà els temes d’Hisenda, Promoció Econòmica, Turisme, Mercats, Ocupació i formació; Jordi Romaguera seguirà el temes de serveis socials, habitatge, pobresa energètica i el bloc de contractació i transparència; La regidora Cinta Alcaser s’encarregarà de les àrees de civisme, educació, joventut i participació ciutadana. Jesús Salto controlarà les àrees de Seguretat i Protecció Civil, Urbanisme, obres i serveis, Mobilitat i Transports i finalment Natàlia Perez Medi Ambient, Pagesia, cultura i patrimoni. D’aquesta manera es vol que els regidors siguin una referència per la ciutadania davant dubtes o suggeriments.  

La roda de premsa tenia l’objectiu de valorar la feina feta i exposar l’organització del grup i objectius. Recordem que el grup republicà compta amb 5 regidors/es després dels comicis del 26 de Maig.