Resultats primers equips torderencs 16-17 novembre


Deixem enrere una jornada fluixa pels primers equips conjunts torderencs ja que només un d’ells ha pogut aconseguir la victòria.

Vàrem començar la prèvia esportiva coneixent que el primer equip de l’Associació del rugbi la Tordera no podria disputar el seu enfrontament per falta d’efectius per dissabte.

L’Athletic Club Tordera Parc es va quedar a les portes de la remuntada contra el Lloret Esportiu 2012 a domicili. Després d’una primera part molt dolenta pels blanc i vermells on el marcador reflectia un 4-0 en contra. El segon temps la versió de l’equip va ser totalment diferent i el resultat es va quedar en 4-3.

El sènior femení del CEEB Tordera no va poder superar el SESE de Barcelona. Les barcelonines gràcies a un parcial a l’últim període de 21-5, van encarrilar victòria final per 56-48.

El Club Patí Tordera de moment no sap el que és guanyar encara a domicili aquesta temporada a l’OK Lliga Plata. Per aquesta ocasió visitaven la pista de l’Oviedo i el marcador final va ser de 5-3 en contra.

El CFTordera de la tercera catalana grup 16 va fer història el diumenge migdia i ja ha aconseguit el millor inici de temporada de la història del club. Això es gràcies a les onze jornades consecutives sense perdre. El darrer triomf va ser ahir contra l’Sporting Vidrerenca a domicili per 0-2. Novament Jose Manuel Martinez va desencaller el partit amb dues dianes al seu compte golejador per donar els tres punts al Tordera que es manté líder a set punts del segon classificat.