S’organitza un acte benèfic a favor de la tasca del pare Rafel Sabé a Guinea Conakry


Un grup de torderencs impulsa aquest dissabte 16 de Novembre un acte benèfic per ajudar la tasca que realitza el pare Rafel Sabé a Guinea Conakry.

Rafael Sabé, director de comunitat salesiana de Sant Alexis-Siguiri, que porta més de 22 anys de missioner a l’Àfrica i que viu a Guinea. Sabé ha estat nomenat membre de l’Organisme Governamental de lluita i prevenció del virus d’Ebola en Siguiri, al costat del doctor Emmanuel Camara de l’hospital de Siguiri.

Siguiri és una ciutat que es troba al nord-est de Guinea, amb una població de 30.000 habitants. Al febrer de 2014, el primer cas d’infecció per Ebola registrat a la regió es va produir a Guinea Conakri. En aquests moments la malaltia afecta la regió de l’Àfrica de l’Oest, inclosos Guinea, Libèria, Sierra Leone i Nigèria.

El pare Sabé realitza una tasca educativa, oferint als joves coneixements bàsics per desenvolupar-se professionalment i com a persones. Ens ho explica per Ràdio Tordera.

acte benefic 1

Els beneficis de l’acte que s’organitzarà a Tordera anirà per a la construcció d’aules per acollir més alumnes. El Pare Sabé recorda que ensenya als nens i joves guineans.

acte benefic 2

Per recollir diners, dissabte es faran diverses actuacions al casal d’avis de Tordera amb la participació del grup Armonia Playback, la cantant Ruth, concert de Marti al piano i actuació d’Àngels i Tomas. Rafel Sabé agraeix la implicació de Tordera en la seva tasca i aprofitarà l’acte per explicar les seves experiències.

acte benefic 3

L’acte benèfic a favor de la tasca del pare Rafel Sabé, serà dissabte a les 18:30h al local de l’Esplai.