Aquest proper cap de setmana la majoria dels horaris dels primers equips torderencs es disputaran fora de les instal·lacions esportives del municipi


El primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc obrirà la tarda del dissabte a les 18h a la pista del Lloret Esportiu 2012 futbol sala en aquesta jornada de la primera divisió. El principal objectiu serà poder sumar la segona victòria de la temporada, la que suposaria la primera a domicili. Rebreu puntual informació sobre aquesta proposta a través del 107.1FM. 

A les 18:30h tindrem l’únic enfrontament que es jugarà a casa. L’Associació del Rugbi la Tordera rebrà la visita dels Gòtics “B” al municipal d’esports 2. 

A les 19:30h les sèniors del CEEB Tordera de la primera catalana visiten la pista del SESE de Barcelona amb el repte de continuar una setmana més a la part de dalt de la taula classificatòria. Aquest partit serà retransmès en directe per la nostra sintonia. 

A les 20:00h del dissabte el Club Patí Tordera de l’Ok Lliga Plata es desplaça fins a Oviedo per aconseguir el primer triomf a domicili del curs. Aquest partit també es podrà seguir en directe des de la mateixa ciutat amb el desplaçament que realitzarà en Pol Roig des del #somcpt. 

De cara a diumenge migdia, el CFTordera de la tercera catalana grup 16 defensarà el liderat de lliga al camp de l’Sporting Vidrerenca a les 12:00h del migdia. Els torderencs podrien fer un rècord històric de victòries consecutives en un inici de lliga. Si aconsegueixen la victòria o l’empat, portaran onze setmanes sense sumar cap de derrota. Un partit complicat el que es presenta i el podreu viure a través de Ràdio Tordera.