La biblioteca obre una exposició sobre Leonardo da Vinci


Aquest 2019 fa 500 anys de la mort de Leonardo Da Vinci, un gran inventor, creador de màquines i artista del renaixement. Per aquest motiu, a la Biblioteca de Tordera té oberta una exposició fins al 30 de novembre, juntament amb el taller de Bibliolab. La directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons explica que hi podrem trobar.

expo da vinci 1

Dins el programa BiblioLab proposa crear un invent de Leonardo amb Lego Wedo.

L’objectiu d’aquest taller és crear una de les seves màquines. Els participants la construiran amb Lego i amb un motor. L’activitat està adreçada a nens i nenes de 7 a 10 anys. Les places són limitades i cal inscripció prèvia. Escoltem Sílvia Anfrons.

expo da vinci 2

El taller serà divendres, 22 de novembre, de 17:30 a 19:00h, a la biblioteca de Tordera. El programa BiblioLab té com a objectiu conèixer a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu.