Òmnium Cultural de l’Alt Maresme fa una crida per autoinculpar-se demà als Jutjats d’Arenys


Sota el lema “omplim els jutjats d’autoinculpacions” Òmnium Cultural de l’Alt Maresme animen la ciutadania des d’Arenys fins a Tordera a apropar-se als Jutjats d’Arenys per autoinculpar-se. El vicepresident d’Omnium, Marcel Mauri ha recordat que els polítics presos “no prenien les decisions sols” i que estaven acompanyats per les entitats i la ciutadania.

Mauri

L’Autoinculpació massiva, serà demà a partir de les 8:30h al Jutjat de Guàrdia d’Arenys de Mar (Santa Clara s/n), hi haurà carpa informativa, formularis d’Autoinculpacions, informació i assessorament per part de persones especialitzades d’Òmnium. Tordera compta des de fa pocs mesos amb un grup de treball d’Òmnium Alt Maresme i també es sumarà a la iniciativa.