El primer equip del CFTordera de la tercera catalana està firmant un dels millors inicis de la seva història


Amb 10 jornades disputades a la tercera catalana grup 16, el primer equip del CFTordera està aconseguint un dels seus millors inicis esportius de la història de l’entitat. Actualment són líders destacats del grup, amb vuit victòries i dos empats com a balanç d’estadístiques sense conèixer la derrota a hores d’ara. El president del club Josep Alsina en declaracions a Ona Maresme comentava que com a projecte esportiu han fet esforços per arribar en aquest nivell.

Alsina primer equip 1

El conjunt dirigit per Josep Matas és el menys golejat del grup, amb només 9 gols encaixats en 10 partits, i alhora el més golejador, amb 27 gols, 8 dels quals del segon màxim golejador de la categoria, el torderenc Jose Manuel Martínez. Els grocs i vermells han aconseguit victòries contra equips de la part alta de la classificació com l’Aro, el Palafrugell o el Sils, i únicament s’han deixat punts al camp del sempre complicat Cal Aguidó i a casa contra l’Arbúcies, en un partit al qual Martínez estava sancionat. El president Alsina argumentava que el primer equip ha de ser una referència pels joves futbolistes de la base.

Alsina primer equip 2

Per trobar estadístiques similars tant positives a les actuals, els registres del club i de l’Amalio Mena ens fan remuntar a la temporada 93-94 amb uns ascens que va aconseguir el primer aleshores 1a regional on les dades també van ser força similars. A més a més, el curs 2006-07, sota les ordres de Manel Pacho a la segona regional, l’equip va encadenar victòries durant de la jornada 23 a la 32. Aquell curs finalitzaria amb derrota a la tenda de penals contra el Vilamalla a la promoció final. El 2014 també el primer equip va encarrilar deu victòries seguides a la segona volta de la temporada.

Per tant com a conclusió final, l’arrencada del curs 2019-20 és la millor de la història sense patir cap de derrota amb les 10 primeres jornades a la tercera catalana.