Ingressen a presó dos homes per un robatori amb força en una casa de Tordera


Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir a Barcelona, els dies 29 d’octubre i 5 de novembre, dos homes, ambdós de 23 anys, de nacionalitat xilena i veïns d’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de domicili.

 Els fets van succeir el 16 d’octubre quan els lladres van accedir a l’interior d’una casa de Tordera saltant un mur perimetral i forçant la porta corredissa del menjador. Un cop dins, van sostreure joies, diners en efectiu i aparells electrònics.

 Arran aquest fet es va obrir una investigació per part dels agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Arenys de Mar que va permetre identificar  els dos homes que van entrar a l’habitatge. A més, els arrestats tenien en actiu ordres europees de detenció i entrega per delictes contra la propietat i la seguretat pública emeses per Bèlgica.

 El homes van ser identificats i detinguts a Barcelona en dies diferents, un el 29 d’octubre i l’altre el 5 de novembre

 Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutjat va decretar el seu ingrés a presó.