Els empleats d’Inditex lliuraran els divendres a la tarda des de l’1 de gener de 2020


Inditex va anunciar la setmana passada  a tots els seus empleats d’oficina que ja no treballaran els divendres a la tarda des de l’1 de gener de 2020. L’empresa cedeix així a una petició històrica dels seus empleats, que en els últims mesos havia generat curioses protestes com la de la central de Bershka a Tordera/Palafolls.

“Tindrem un nou horari pensat perquè s’ajusti millor a les necessitats de tots. De dilluns a dijous podràs triar entre dos horaris d’entrada i sortida. Els divendres farem jornada continuada”, diu el comunicat als empleats, signat per Begoña López- Cano, directora de recursos humans d’Inditex.

Des del 1 de gener de 2020 s’instaurarà un horari de 9:00 hores a 15:00 hores tots els divendres de l’any (fins ara només succeïa de juny a setembre), a més hi haurà un horari de dilluns a dijous flexible: els empleats podran triar entre entrar a les 9:00 i sortir a les 18:30 hores, o bé entre entrar a les 9:30 hores i sortir a les 19:00 hores.