Fotoclub Tordera posa a la venda el Calendari Solidari 2020 a favor de la marató TV3


Com és habitual a Tordera, diferents entitats del poble impulsen accions i esdeveniments per a la col·laboració amb la iniciativa solidària anual que s’impulsa des de TV3. FotoClub Tordera també n’és un protagonista i col·labora amb la causa a través de la venda de calendaris solidaris. Aquest és el tercer any que l’entitat torderenca de fotografia impulsa aquesta iniciativa que destina tots els beneficis a la recerca contra les Malalties Minoritàries, tema principal de la Marató d’enguany.

El calendari està elaborat a través de fotografies pròpies i que es basen es diferents temàtiques que envolten Tordera.  Les fotografies són fetes pels socis del Fotoclub que han volgut col·laborar en aquesta edició del Calendari 2020. Xavier Llop, president de Fotoclub Tordera, presenta la temàtica de les fotografies d’aquest any: Ermites i Esglésies de Tordera.

calendari solidari 1

Les malalties minoritàries afecten, segons les estadístiques, a 5 de cada 10.000 habitants. Per això, moltes d’elles solen ser desconegudes tot i que poden ser greus, cròniques, progressives i de vedades, discapacitades. Per això, es fa una crida massiva a la col·laboració solidària. L’acte central de la marató es durà a terme el dia 15 de Desembre.

Aquest any s’han posat a la venda 200 calendaris i, segons avança Xavi Llop, actualment només queden 30 calendaris d’stock. Per col·laborar, es pot comprar el calendari contactant via xarxes socials de FotoClub Tordera (Facebook, Twitter o Instagram) o al correu electrònic fotoclubtordera@gmail.com, amb la donació íntegra de 5€.