Resultats primers equips torderencs 9-10 novembre


El dissabte a les 16h el CFTordera va obrir la jornada esportiva pels primers equips torderencs. Rebien la visita del Sils-la Selva al municipal d’esports. Després de pujar al marcador el primer gol per part dels grocs i vermells en el minut 3, els visitants van empatar al 17. Fins al 89 novament Jose Manuel Martinez per partida doble en aquest partit va determinar el definitiu 2-1. Nou triomf de l’equip d’en “Pai” que continua líder en solitari en aquest grup 16.

A les 18:00h de la torn va ser el torn per l’Associació del Rugbi La Tordera. En aquest cas no van tenir tant sort i van acabar caient en contundència a domicili per 35-3 marques al camp del RC Cornellà – Martorell.

A les 19:45h el CPTordera de l’OK Lliga Plata va tancar el dissabte al parroquial. Van rebre la visita del Deportivo Liceo i el resultat va ser negatiu de 0-2. Un partit fluix pels torderencs que negats de cara a gol i baixos en defensa van veure’s superats en fases del duel.

El diumenge migdia, el sènior femení del CEEB Tordera continua tocant la campana de les posicions de dalt de la taula de primera catalana. 80-62 va ser el marcador final contra el Lliçà d’amunt, sisè triomf en set partits de les verdes que es col·loquen segones de la lliga.

Finalment l’Athletic Club Tordera Parc també ha tancat el cap de setmana amb bons resultats gràcies a la victòria aconseguida el diumenge al vespre a casa contra el Porqueres en aquesta jornada de la primera divisió catalana de futbol sala. Marcador final de 4-1.