IniciAppAmb el 25% dels vots, ERC revalida la victòria en unes eleccions...

Amb el 25% dels vots, ERC revalida la victòria en unes eleccions generals a Tordera en el que també que creix el suport a VOX

Com a les eleccions generals del mes d’abril, els resultats definitius a aquesta nova jornada d’eleccions generals a Tordera han tornat a donar a Esquerra Republicana com a força més votada amb 2055 vots, el que representa un 24,92% de vots, igualant pràcticament els resultats de les eleccions de fa 7 mesos on van obtenir el 25,08% del suport.

La segona força més votada també ha tornat a ser el Partit Socialista de Catalunya amb un 18,74% els vots, que significa una baixada de més de 2,5 punts percentuals respecte a l’abril.

Per el seu cantó Junts per Catalunya i En Comú Podem han recollit el 14,28% i 14,09% del vots respectivament, obtenint gairebé el mateix resultat els primers i  tornant a baixar 2,2 punts percentuals més els segons respecte a les passades eleccions generals.

Com ja preveien les enquestes, la pujada de la jornada l’ha protagonitzat VOX que ha passat de tenir el 4,16% dels vots emesos a Tordera fa 7 mesos a duplicar els resultats fins arribar al 8,10% dels vots. Per contra, Ciutadans ha caigut amb gairebé 5,5 punts percentuals quedant-se amb el 5,71% dels vots a Tordera.

El Partit Popular ha guanyat gairebé 2 punts percentuals quedant molt a prop del percentatge de C’s, amb 5,36%.

Finalment la CUP ha obtingut el 5,19% dels vots emesos a Tordera en la seva primera participació en unes eleccions generals.

Recordem que la jornada electoral s’ha tancat a Tordera amb una participació de gairebé el 66%, una dada que, malgrat suposar una caiguda de gairebé 6 punts percentuals, segueix essent considerablement superior al 58% de participació que hi va haver a les eleccions generals del 2016.

ÚLTIMES NOTÍCIES