Horaris partits primers equips torderencs 9-10 novembre


Aquest proper cap de setmana la majoria dels primers equips torderencs jugaran com a locals a les diferents instal·lacions esportives del municipi. Cal destacar que demà dissabte a les 17:15h el pavelló dels Països Catalans acolliran la presentació dels equips de l’Athletic Club Tordera Parc per aquest curs 19-20.

A les 16:00h de la tarda del dissabte al municipal d’esports, el CFTordera torna a jugar a casa en aquesta jornada de la tercera catalana grup 16. Els líders rebran un dels equips revelació, el Sils-La Selva. Aquest enfrontament el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

A les 18:00h serà el torn pel primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera. Visitaran el camp del RC Cornellà “B”-RC Martorell en aquesta jornada 5 del grup D.

A les 19:45h el CPTordera de l’OK Lliga Plata jugarà al parroquial amb l’objectiu principal de retrobar-se amb la victòria. Rebran la visita del Deportivo Liceo, el filial del Liceo de la Corunya i aquest partit serà retransmès per Som CPT.

De cara a diumenge a les 12:15h, a la primera catalana femenina, el sènior femení del CEEB Tordera torna a jugar a casa, rebrà la visita del Lliçà d’Amunt al pavelló dels Països Catalans i aquest duel també el podreu seguir per aquesta freqüència.