IniciAppERC aposta per traslladar el conflicte català a la política. Els republicans...

ERC aposta per traslladar el conflicte català a la política. Els republicans busquen repetir victòria aquest diumenge.

Esquerra i Sobiranistes van protagonitzar ahir un acte de campanya a Tordera. Hi van participar Ana Surra candidat al Senat, Mònica Palacin diputada al parlament i Marta Paset regidora a Tordera.

ERC aposta per impulsar una amnistia pels condemnats i encausats per l’1-O com a “punt de partida” per solucionar el conflicte català a través de la “política, el “diàleg” i la “fi de la repressió”.

La candidata al senat, Ana Surra assegura que el vot independentista ha de ser majoritari aquest diumenge. Segons Surra els nostres problemes els volem arreglar nosaltres. El poble està unit, organitzat i en lluita.

acte erc 1

Segons la regidora a Tordera, Marta Paset el principal objectiu d’aquest comicis és repetir la victòria a Catalunya, que ja van aconseguir el passat mes d’abril.

acte erc 2

La diputada al parlament, Monica Palacin ha reivindicat la voluntat de diàleg d’ERC i ha demanat traslladar el conflicte català a la política. Per això ha dit que per tornar el conflicte català a la política i buscar-ne solucions ERC aposta per donar forma al concepte amnistia.

acte erc 3

Sota el lema “La repressió no ens aturarà” i “Tornarem més forts”, Esquerra i Sobiranistes confien en fer un bon resultat el 10N.

ÚLTIMES NOTÍCIES