IniciAppEl Cicle Familiar del Teatre Clavé presenta aquest dissabte la pel·lícula “La...

El Cicle Familiar del Teatre Clavé presenta aquest dissabte la pel·lícula “La Revolta dels Contes”

La programació estable del Teatre Clavé presenta aquest dissabte proposta de cinema familiar.

La Revolta dels Contes és una adaptació del best-seller de Roald Dahl, Revolting Rhymes, per part dels productors d’El Grúfal i el Nadal del senyor Branquilló. És una pel·lícula que recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos, sorprenents i rabiosament actuals. L’adaptació al cinema respecta l’esperit transgressor de Roald Dahl i encara va més enllà tot barrejant les històries entre sí per fer-ne una de nova i trepidant.

La Revolta dels Contes és una revisió moderna i políticament incorrecte de clàssics de la literatura infantil, una pel·lícula irreverent per a nens i nenes desperts i intel·ligents.

Les entrades d’aquest i la resta d’espectacles del cicle familiar tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades. El director del Teatre, Josep Navarro assegura que la col·laboració entre els comerciants i el teatre ha donat els fruits esperats.

navarro patrocini

Així mateix, el Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 15€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un total de 18€.

ÚLTIMES NOTÍCIES