L’equip d’esports de Ràdio Tordera continua amb la seva aposta per a les xarxes socials i la cobertura de les retransmissions mitjançant l’Instagram


Una de les principals novetats per aquesta temporada 2019-20 és l’aposta clara des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera per al seguiment de les retransmissions esportives d’aquesta casa a través de les xarxes socials. A més a més, tal i com heu pogut comprovar des de fa setmanes, alguns membres que expliquen l’esport per les ones, també apareixen en forma de vídeo a les històries d’instagram per donar el seu punt de vista sobre l’enfrontament que acaben de narrar. Albert Sabater director gerent de Ràdio Tordera valorava l’adaptació dels esports amb el món audiovisual.

Sabater rt esports 1

Per altra banda, comentava que un dels objectius també d’aquest format és poder arribar al públic més jove.

Sabater rt esports 2

Podeu seguir en viu els partits dels primers equips del futbol, bàsquet, hoquei patins i futbol sala també a través dels perfils de facebook i twitter del Show dels Esports.