Nou horari de la deixalleria de Tordera


A partir d’avui la Deixalleria canvia l’horari: Obert de dimarts a dissabte els matins de 10:00h a 13:00h i a les tardes de 16:00h a 19:00h, i tancarà diumenge i dilluns:

En aquesta instal·lació, podeu dipositar-hi, de forma selectiva, diferents tipus de residus municipals per als quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària o uns contenidors específics al carrer. L’equipament municipal permet la recollida selectiva (paper, cartró, envasos, vidre). També olis i altres productes. Mobles, ferralla i deixalles de tot tipus.

La deixalleria municipal es troba situada al polígon de Can Verdalet.

Recents dades apunten que la recollida selectiva a la regió metropolitana de Barcelona se situa en el 38%, segons dades del 2018, dos punts més que l’any anterior, però encara per sota de la mitjana catalana, que arriba al 42%. L’objectiu és arribar al 50% que estableix Europa als països membres per al 2020. La comarca més proactiva és el Maresme, amb un 45,3%, superior al 43,6% del 2017. El director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, explica que el territori ha fet un salt molt important en la recollida selectiva.

Tost

Malgrat les bones dades, encara estan  lluny de l’objectiu del 50% que marca Europa.