Comencen els preparatius de la onzena edició del Gran Recapte


Els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya han posat en marxa la logística preparatòria per a la onzena edició del Gran Recapte amb la campanya de captació de voluntaris, que porta per lema “Tot el barri voluntari”. Se’n necessiten 27.500 per cobrir tot el territori català, uns 3.000 seria l’ideal per a la zona del Maresme. A Tordera, la Fundació El Rusc és el col·lectiu encarregat de l’organització de l’esdeveniment. Es demanen voluntaris els propers 22, 23 i 24 de Novembre per assistir en els supermercats participants. Els interessats poden trucar al 93.764.20.53 o al correu administració@elrusc.cat

El responsable del Gran Recapte al Maresme Cesáreo Villagrá explica com es pot col·laborar amb la iniciativa.

gran recapte 1

Villagrá assegura que tots els aliments són benvinguts, però hi ha uns determinats aliments prioritaris.

gran recapte 2

El Banc dels Aliments atén més de 195.000 persones arreu de Catalunya. El Gran Recaptes d’Aliments de l’any passat va recollir 4.452 tones de menjar. Aquesta quantitat va suposar el 21% de menjar que va repartir el Banc dels Aliments durant el 2018.