El Futsal Tordera presenta els seus equips per aquest curs amb un nou projecte esportiu pels propers anys


Aquest passat dissabte a la tarda es va fer la presentació dels equips per aquesta temporada de l’entitat del Futsal Tordera. Amb una junta renovada i amb l’objectiu principal de tornar a créixer amb nombre de jugadors i equips, des del club torderenc van estrenar una nova imatge i un nou  projecte esportiu que pretén recuperar el nivell i la massa social perduda durant les darreres temporades. Oriol Martori coordinador del Futsal Tordera explicava els primers canvis que noten dins de l’entitat i la repercussió positiva que viu el futbol sala a hores d’ara.

Martori futsal 1

En total cinc equips els tenen en competició i també compten amb l’escoleta. Oriol Martori comentava que han prioritzat donar continuïtat i fer una aposta directa pels equips complerts.

Martori futsal 2

Enguany per aquest curs no compten amb un primer equip ja que segons el mateix Martori, aquest conjunt ha de ser una referència pels equips base i amb gent de la casa. Un repte que es podrà aconseguir en properes temporades gràcies a la fornada de jugadors que puja actualment. 

Martori futsal 3

Per a tots aquells esportistes que es vulguin incorporar al Futsal Tordera poden visitar-los en horari de tardes al pavelló dels Països Catalans ja que encara tenen algunes places disponibles.