IniciAppEl Futsal Tordera presenta els seus equips per aquest curs amb un...

El Futsal Tordera presenta els seus equips per aquest curs amb un nou projecte esportiu pels propers anys

Aquest passat dissabte a la tarda es va fer la presentació dels equips per aquesta temporada de l’entitat del Futsal Tordera. Amb una junta renovada i amb l’objectiu principal de tornar a créixer amb nombre de jugadors i equips, des del club torderenc van estrenar una nova imatge i un nou  projecte esportiu que pretén recuperar el nivell i la massa social perduda durant les darreres temporades. Oriol Martori coordinador del Futsal Tordera explicava els primers canvis que noten dins de l’entitat i la repercussió positiva que viu el futbol sala a hores d’ara.

Martori futsal 1

En total cinc equips els tenen en competició i també compten amb l’escoleta. Oriol Martori comentava que han prioritzat donar continuïtat i fer una aposta directa pels equips complerts.

Martori futsal 2

Enguany per aquest curs no compten amb un primer equip ja que segons el mateix Martori, aquest conjunt ha de ser una referència pels equips base i amb gent de la casa. Un repte que es podrà aconseguir en properes temporades gràcies a la fornada de jugadors que puja actualment. 

Martori futsal 3

Per a tots aquells esportistes que es vulguin incorporar al Futsal Tordera poden visitar-los en horari de tardes al pavelló dels Països Catalans ja que encara tenen algunes places disponibles.

ÚLTIMES NOTÍCIES