Per la diada de Tots Sants els cementiris de Tordera ja estan a punt per rebre els visitants


Per aquest divendres 1 de novembre centenars de torderencs/ques aniran als cementiris municipals amb motiu de la diada de Tots Sants. L’horari d’obertura serà des de les 9:00h del matí fins les 18:00h. Des d’aquest dimecres 30 d’octubre hi haurà un servei especial de la brigada municipal que oferirà atenció al ciutadà amb el suport d’escales per tal d’accedir als nínxols més alts. 

Durant aquests dies previs de Tots Sants, s’han fet diverses actuacions de millora i conservació de l’enjardinament tant de l’interior com dels accessos als cementiris per deixar l’espai en les millors condicions possibles de cara a la gran afluència de persones que visitaran els seus éssers estimats en els pròxims dies.  

Pel dia 2 de novembre també hi ha programada la Missa pels Difunts a les 16:00h al Cementiri de l’Estany de Tordera entre d’altres litúrgies que organitzen des de la parròquia per aquests dies. A més, a les 15:30h es posarà a disposició un bus que sortirà des del Parc de la Sardana i arribarà fins el cementiri nou per tots aquells que es vulguin desplaçar per gaudir d’aquest acte litúrgic.