IniciNoticiesCultura EL TEATRE CLAVÉ ESTRENA LA SETMANA VINENT LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE...

EL TEATRE CLAVÉ ESTRENA LA SETMANA VINENT LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE PRIMAVERA AMB PROPOSTES DE CINE-CLUB I TEATRE FAMILIAR.

El Teatre Clavé començarà el proper 8 d’abril la nova programació estable per aquesta primavera. La programació segueix en la línia d’oferir diversos espectacles de música, dansa, teatre i cinema on hi destaca una producció del teatre nacional de Catalunya amb l’obra “Les tres germanes”.
La representació comptarà amb la interpretació d’Emma Vilarasau, Laura Conejero i Ferran Rañé, entre d’altres.
En el Cicle de teatre i dansa també destaca “Sa història des senyor Sömer” de Patrick Süskind i la companyia Increpación Danza amb “Tablao”.
Dins el Cicle de música popular i tradicional està previst un concert de la Coral Polifònica de Puig Reig i de Psàlite, Lídia Pujol i Miquel Gil.
El Cicle de teatre familiar ofereix “El follet i el sabater” de la Companyia Sim–Salabim i l’obra “Rau-Rau la història trista de la noia trapezista” del Teatre Mòbil. Finalment el Cicle cine-club presenta “La gran seducción” de Jean–François Pouliot, “Cosas que hacen que la vida valga la pena” de Manuel Gómez Pereira i “El milagro de Candeal” de Fernando Trueba.
La nova Programació de primavera del Teatre Clavé, s’allargarà del 8 d’abril al 5 de juny, es complementa amb la realització de diverses exposicions i activitats puntuals.

ÚLTIMES NOTÍCIES