Tot i la festivitat de “Tots Sants” aquest proper cap de setmana alguns dels primers equips torderencs disputaran jornada


Exceptuant el primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera i l’Athletic Club Tordera Parc la resta de conjunts jugaran partits de les seves lligues.

El líder la tercera catalana grup 16, el CFTordera serà l’encarregat d’obrir la tarda del dissabte al municipal d’esports amb el nou horari d’hivern com a locals. Rebran la visita de l’Arbúcies a les 16:00h i el duel es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera.

El Club Patí Tordera es desplaça fins a l’Alpicat el dissabte a les 20:00h del vespre en aquesta jornada de l’OK lliga plata. Després de la victòria de la setmana passada, els grocs i vermells voldran sumar el segon triomf del curs i aquest enfrontament es podrà seguir per la 107.1FM.

El diumenge a les 12:30h el sènior femení del CEEB Tordera jugarà al pavelló dels Països Catalans. Defensant el liderat provisional de la primera catalana de bàsquet, les torderenques rebran la visita del Joventut Femení i aquest partit també serà retransmès per aquesta sintonia.