El ple de l’ajuntament insta a correus a millorar el seu servei a Tordera


El grup d’ERC-Gent de Tordera i Jovent Republicà van presentar dilluns una moció per instar a l’Ajuntament de Tordera a pressionar la direcció de Correus per a la millora dels seus serveis al municipi.

A més, s’instava a Correus a trobar una oficina digna pels treballadors, així com usuaris i adequar la plantilla a la realitat de Tordera. Correus informava fa uns dies que durant les pròximes setmanes romandrà tancat el servei de carteria, que afectarà els carters de Tordera que en lloc de sortir des de la carteria de Tordera sortiran des de la carteria de Pineda, amb el mateix horari de repartiment.

La regidora d’ERC, Marta Paset assegurava que la moció busca trobar solucions a les queixes que transmeten els usuaris en referència al servei.

correus ERC

Tots els partits van coincidir en la necessitat de millorar el servei a Tordera i zones disseminades. Escoltem Oriol Serra de la CUP, Xavier Pla Més Tordera, Miriam Rocabruna Ciutadans, Salvador Giralt d’En Comú Podem i Rafa Delgado del PSC

correus grups

Josep Llorens de Junts x Tordera, reconeixia que l’ajuntament té un llarg historial de queixes dels ciutadans pel servei de correus. El regidor afegia que després de parlar amb correus, s’insisteix en un proper trasllat de local, però que aquest compromís s’ha de posar entre cometes.

correus llorens

La moció es va aprovar per la unanimitat del Plenari.