El club de bitlles “La Penya del Bistec” ja porta unes setmanes de competició regular d’aquesta temporada


Qui també ja ha arrencat temporada des de ja fa unes setmanes és el club de bitlles “la Penya del Bistec”. Amb dues categories, tant la d’equips com en individual, el principal objectiu dels esportistes és poder mantenir-se al capdamunt de les lligues amb un percentatge a cada partida. Pel que als conjunts, quatre total competiran a les fases regulars; dues a nivell català i dues a nivell territorial (Girona-Barcelona). El grup que milita a la lliga gironina ha disputat tres jornades i són setens mentre que els barcelonins són quarts amb dues jornades. A més a més en aquest grup també compten amb els grups de promoció (Infantil-Canalla). Pel que fa a la competició individual, enguany uns 500 jugadors en total disputen la lliga catalana. En aquestes alçades en el grup masculí el més ben posicionat de la penya del Bistec és en Llorenç Serra que va onzè, la Sílvia del Cor vuitena en el grup femení. En Sots-25, Biel Poch tercer classificat. Per tercer any, l’entitat torderenca compta amb l’escola de bitlles que fan acte de presència en un bon nombre de jugadors/es als diferents nivells. Quim Caballé president del club en declaracions a l’Ona Maresme donava valor a poder comptar amb aquesta base esportiva.

Caballe bitlles

Sota el nom de “Bistec amb Bacon” competeixen a la lliga promocional Selva-Maresme. La fase regular de bitlles catalanes s’allargarà fins al mes de juny.