“Last Stop” el curtmetratge de la torderenca Tess Masero participa dimecres en el projecte “Los miércoles son cortos” del Banc Santander


La directora de cinema torderenca, Tess Masero, ha publicat recentment un curtmetratge que ha estat seleccionat pel projecte “Los miércoles son cortos” del Banc Santander.

Aquesta  és una iniciativa de Banc Santander en col·laboració amb El Club de les Dones (In) Visibles i Coofilm, la primera residència per a dones cineastes, que consisteix en la projecció de curtmetratges cinematogràfics dirigits per dones, l’últim dimecres de cada mes a les oficines Smart de Banco Santander des del dia 25 de setembre.

La intenció de Banc Santander és aconseguir que les seves oficines bancàries es converteixin en espais oberts, amb ànima, que estiguin a disposició de la comunitat, i contribueixin així a generar cultura i donar vida als barris. Per això, a més de l’activitat purament financera, decideixen celebrar aquest tipus d’esdeveniments a les tardes, als quals poden assistir de forma gratuïta tant clients com no clients.

Cada darrer dimecres de cada mes, les oficines Smart Red d’aquesta entitat bancària es converteixen en un cinema, amb la projecció de tres curtmetratges dirigit per dones. El curt de la torderenca s’anomena Last Stop. Ella mateixa ens explica el seu argument.

Tess Masero 1

L’obra artística de la torderenca Tess Masero, es projectarà demà a les 17:30h a les oficines Smart Red de Banc Santander d’arreu de l’Estat. Masero es mostra contenta en poder participar en aquest projecte.

Tess Masero 2

Per poder-hi assistir, només cal inscriure’s gratuïtament a qualsevol de les localitzacions disponibles al web de Banc Santander o, de forma més directe, al link: https://www.bancosantander.es/es/particulares/generacion-81/los-miercoles-son-cortos?fbclid=IwAR3rbmjXIwquDQIfXDHqXpezaaJU3hi0MGiPxfuWrFBVVhO-153PEm00wr0