Comença la campanya de vacunació de la grip


Avui arrenca la campanya de vacunacions de la grip i al CAP de Tordera ja es pot demanar hora per posar-se-la. El Departament de Salut, que ha adquirit 1.220.000 dosis de vacunes antigripals, incidirà un any més a garantir la cobertura dels considerats grups de risc, entre els quals hi ha els professionals sanitaris, les dones embarassades, les persones que tenen més de 60 anys o els malalts crònics. En parla de la campanya Cristina Masvidal, infermera de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

grip 1

Masvidal demana vacunar-se i en cas d’agafar la grip anar a l’ambulatori i evitar col·lapsar les urgències d’hospitals.

grip 2

La campanya durarà tota la temporada en què tingui incidència, però es recomana vacunar-se abans del 15 de desembre, uns quinze dies abans que la grip arribi al llindar òptim.