Avui es celebra el ple d’ordenances a les 19:00h en directe per Ràdio Tordera


L’Ajuntament de Tordera convoca ple ordinari aquest dilluns amb 10 punts en l’ordre del dia. A la part resolutiva destaca l’aprovació de les Ordenances Fiscals per a l’exercici 2020. També es proposa donar suport a la candidatura de Tordera com a capital de la sardana de l’any 2022; Ratificar el conveni de delegació de competències a favor del Consell Comarcal del Maresme per la prestació del Projecte Campanya de neteja dels espais públics municipals, en el marc de la Política Activa d’Ocupació; Resolució de les al·legacions presentades en el tràmit d’informació pública i modificació del pla general per a la supressió de les reserves d’infraestructures viàries.

En l’apartat de mocions, el Grup d’ERC en presenta una per instar a l’Ajuntament a pressionar la direcció de Correus per a la millora dels seus serveis al municipi i el grup de la CUP presenta moció per a la creació d’un acord de custodia sobre La Roureda de Can Verdalet. El ple acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes. La sessió començarà a les 19:00h i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.