El cap de setmana esportiu pels primers equips torderencs ens ha deixat marcadors positius en tots els casos.


El CFTordera no va poder mantenir la ratxa victoriosa de resultats al camp dificilíssim del Ca la Guido de Blanes i finalment van empatar a 0. En un partit obert i amb ocasions pels dos conjunts, els grocs i vermells van acabar jugant amb 10 i només es va poder sumar un punt aquesta setmana. 
 
El CEEB Tordera femení de primera catalana va sumar un nou triomf a domicili en aquesta jornada de lliga. Visitaven la pista del Safa Claror de Barcelona, un rival que també havia sumat un ple de victòries. Les torderenques van ser superiors i continuen invictes en solitari a la categoria gràcies al resultat positiu final de 52-73. 
 
L’Associació del Rugbi la Tordera va donar la sorpresa aquesta setmana dins la fase prèvia masculina del grup D en imposar-se per 26-20 marques al líder de la lliga, el Reus RC.

 
El CPTordera és superior, remonta i s’emporta el derbi maresmenc de l’OK Lliga Plata contra el CH Mataró al parroquial 3-2. Els grocs i vermells van ser més efectius i van marcar el ritme del duel en alts i baixos pels mataronins.