El Bonpreu de Tordera participa a la nova edició de la campanya «Una poma per la vida» contra l’esclerosi


La Fundació Esclerosi Múltiple i Bonpreu i Esclat col·laboren junts per primer cop en l’organització de la 12a edició de la campanya solidària Una poma per la vida, una iniciativa que té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública respecte a l’esclerosi múltiple (EM), una malaltia neurodegenerativa amb la qual conviuen prop de 9.000 persones a Catalunya.

La campanya es portarà a terme avui i demà als supermercats Bonpreu i Esclat. A Tordera, hi participa el Bonpreu situat a la carretera N-II cantonada Camí Ral. Com a novetat aquest any, les pomes solidàries provindran de les comarques de Lleida i de Girona, en una aposta pel producte de proximitat i de qualitat, que contribueix a protegir l’economia local i el medi ambient. A més, l’embolcall on anirà la poma és de paper. Voluntaris d’arreu del territori català animaran la gent a comprar i regalar pomes a 1,5 euros als supermercats Bonpreu i Esclat. La cap de comunicació de la fundació, Nuria Fuster explica la iniciativa.

campanya pomes

La recaptació de totes les pomes venudes es destinarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple, que treballarà per promoure iniciatives per acompanyar les persones amb EM des del moment del diagnòstic i oferir els serveis necessaris en funció de l’evolució de la malaltia: neurorehabilitació, intermediació laboral o suport psicològic.

L’esclerosi múltiple és una malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal. No és hereditària, ni contagiosa ni mortal, però no té cura i avui dia és la segona causa de discapacitat neurològica en adults joves, és a dir, en persones entre els 20 i 40 anys, i afecta sobretot les dones.