Horaris dels partits primers equips torderencs 26-27 octubre


Per aquesta propera jornada tenim repartits els primers equips torderencs pel que fa als escenaris i horaris.

El CFTordera obrirà la tarda del dissabte en un duel de derbi al camp del Ca la Guidó de Blanes a les 17:15h. Els grocs i vermells defensaran el seu liderat d’invictes de la tercera catalana davant una de les sortides més complicades de la temporada. El partit serà retransmès en directe per Ràdio Tordera.

A les 18:00h serà el torn pel sènior femení del CEEB Tordera de la primera catalana. Les torderenques que són també invictes i terceres del seu grup s’enfrontaran a les segones classificades, el Bàsquet Safa Claror de Barcelona, un rival que tampoc ha perdut cap partit. Una cita esportiva que també podreu seguir per Ràdio Tordera.

El primer equip de l’Associació Rugbi la Tordera jugarà al municipal d’esports 2 dissabte a les 18:30h. Rebran la visita del Reus Rugbi, el líder provisional del seu grup de la fase prèvia D.

A les 19:45h del dissabte arribarà l’estrena del CPTordera l’OK Lliga Plata al parroquial per aquesta temporada. Després de la derrota de la setmana passada intentaran sumar el seu triomf contra el CH Mataró. El derbi maresmenc es podrà viure en viu a través de la nostra sintonia.

El diumenge havia de ser el torn per l’Athletic Club Tordera Parc però el seu rival, el Caldes de Malavella s’ha retirat de la competició per problemes econòmics i finalment s’ha suspès l’enfrontament.