ANC Tordera organitza autobús per assistir a la manifestació de dissabte a Barcelona


Una manifestació el dissabte 26 d’octubre a Barcelona continuarà les mobilitzacions en rebuig a la sentència del procés aquest cap de setmana. Després de dues setmanes, l’ANC i Òmnium Cultural criden a una gran manifestació “contra la repressió i en defensa dels drets fonamentals”, una acció que va avançar Tsunami Democràtic.

L’ANC Tordera se suma a la manifestació unitària amb l’organització d’autocars que tindran un preu de 10 euros amb sortida a la parada de bus del Carrer Maragall. El coordinador local, Quim Bou fa una crida a no quedar-se en marxa i que cal alçar la veu contra la repressió.

bus anc 1

Malgrat el poble està mobilitzat, Bou creu que alguns polítics estan acomodats.

bus anc 2

Els interessats en assistir a la manifestació amb el bus de Tordera s’han d’inscriure per whatsapp al 609.31.46.01. El pagament es farà el mateix dia del bus.

De moment, se saben pocs detalls de la mobilització. Només es coneix que sortirà del carrer Marina a les 17:00h.