Pares i mares de Tordera es concentraran avui davant l’Ajuntament per reclamar la jornada continua a les escoles públiques


Diverses Ampas de les escoles públiques de Tordera s’han adherit a la convocatòria de la Plataforma Volem Jornada Contínua a Catalunya, prevista aquest dijous arreu del territori. La mobilització consisteix en una concentració davant dels ajuntaments de cada ciutat que, en el cas de Tordera, tindrà lloc davant de l’Ajuntament, a les 17:30h. 

L’objectiu de la convocatòria és demanar que en lloc de fer l’horari partit es faci la jornada escolar continua. Actualment els alumnes fan classes de 9:00 a 12:30 hores i de 15:00 a 16:30 hores, i la jornada completa de l’horari lectiu seria de 9:00 a les 14:00 hores, però continuant l’escola oferint el servei de menjador i l’aula d’acollida.