El temporal deixa prop de 3000 abonats de Tordera sense llum durant la matinada


La llevantada a Tordera ha deixat diverses conseqüències durant aquesta matinada. Fins a 2930 abonats s’han quedat sense subministrament elèctric en diverses urbanitzacions i nucli urbà. El tall també ha afectat el subministrament públic. A les 9:00h encara hi havia 570 clients sense llum a la zona d’Hortsavinyà i Can Domènec.

La circulació de tren es troba interrompuda entre Calella i Maçanet pel fort temporal. Això afecta els usuaris de Tordera que han d’utilitzar servei alternatiu per carretera.

El temporal ha provocat la caiguda d’un arbre al pàrquing del carrer Puigvert sense haver produït danys. També s’informa sobre la caiguda d’un pal elèctric sobre un mur d’habitatge a Mas Mora sense produir ferits.

Després de mesos sense una gota d’aigua, La Tordera torna a baixar avui amb intensitat i amplada. Les rieres estan controlades. Segons informa l’Agència Catalana de l’Aigua, la situació meteorològica actual, pot afectar la xarxa fluvial amb augments sobtats del nivell de l’aigua de la Tordera així com les seves rieres i altres cursos fluvials.  Per aquest motiu es recomana no acostar-se a punts baixos, guals i a la llera del riu.

Segons dades de Sergi Fontseca, a la zona del nucli urbà aquesta matinada s’han registrat 45 litres metre quadrat. Pluja que hem de sumar als 31 litres dels dos últims dies. A Hortsavinyà la pluja ha acumulat 60 litres per metre quadrat.

Durant aquest matí la brigada i els cos de bombers treballen per minimitzar l’impacte de la tempesta a la via pública.