Dissabte arriba el Rock Fest Tordera amb finalitat solidària


En Comú Podem Tordera impulsa aquest dissabte, 26 d’octubre el Rock Fest Tordera. L’objectiu és fer un concert solidari, on tots els beneficis de l’esdeveniment seran per les ONG’s Proactiva Open Arms i No Name Kitchen. Per aconseguir-ho, 5 bandes de Rock estaran tocant gratis de manera totalment desinteressada i solidària. Seran Saltimbankya, Rage to Antonio Machine, The last Highway, Appetite for Illusion i Àlex Mas. Escoltem Salvador Giralt, regidor d’En Comú Podem Tordera.

Rock Fest 1

El Rock Fest Tordera també comptarà amb la presència de la colla infantil dels diables que donaran el tret de sortida a l’acte. Durant la vetllada es farà una botifarrada i tindrem servei de bar a preus populars. A banda, l’associació de voluntariat farà una recollida d’aliments i roba.

Rock Fest 2

Durant l’acte també participaran l’associació amics del vinil, el voluntariat, els diables i l’esplai el garbell entre d’altres. Tot plegat, començarà a les 17:00h a la pista de l’amistat.