Setmana de promocions amb el carnet Comprem Cultura del Teatre Clavé


Del 21 al 27 d’octubre hi hauran promocions especials per les persones usuàries del Carnet Comprem Cultura, impulsat pel Teatre Clavé.

El Carnet sorgeix amb l’objectiu de potenciar el consum de manera habitual d’art i cultura al municipi de Tordera. Els beneficiaris del carnet són els alumnes i familiars del CFA i els socis/es de l’Associació d’Espectadors.

El carnet Comprem Cultura ofereix la possibilitat d’obtenir punts bescanviables per entrades de la programació del Teatre Clavé. A més a més, permet obtenir descomptes i/o promocions als establiments col·laboradors (consell de mecenatge) durant una “setmana especial” al mes. Explicava la iniciativa el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

comprem cultura

A més a més, durant tot l’any pots aconseguir 25 punts comprant als establiments adherits i bescanviar-los per 2 entrades gratuïtes.