La Fira del Conte conclou una nova edició amb una participació d’èxit


La setena edició de la Fira del Conte de Tordera ha destacat pel gran nombre d’activitats que es van dur a terme durant el passat dissabte 19 d’octubre, als diferents espais habilitats per a la fira. Una agenda plena de propostes adreçades al públic familiar i amb una alta col·laboració, també,  de  les entitats locals, il·lustradors, escoles, editorials, escriptors i dels comerciants de Tordera. A més a més, també hi va col·laborar la Colla Infantil de Diables de Tordera

Així doncs, l’augment d’activitats i d’espais habilitats s’ha traduït amb un gran èxit de públic segons la regidora de promoció econòmica, Nàdia Cantero, qui en fa una valoració.

balanc fira conte cantero 1

Enguany, la Fira del Conte va reivindicar ser un marc de singularitat, qualitat i dinamisme, gràcies als espais d’animació organitzats durant tot el dia, però també una jornada de coneixement del comerç torderenc, que van repartir vals i obsequis als participants de les activitats com la Gimcana “El comerç de Tordera t’explica un conte”. A més, gent de rodalies de Tordera també s’ha volgut apropar per a gaudir-ne.

balanc fira conte cantero 2

Amb el canvi a la regidoria de Promoció Econòmica, la Fira del Conte segueix ampliant horitzons i busca arrelar-se, cada vegada més, en la societat torderenca i de rodalies per tal d’esdevenir un esdeveniment cultural i familiar dins el marc de les activitats que s’organitzen a Tordera, en benefici de l’activitat econòmica del poble i la cultura.