Resultats primers equips torderencs 19-20 d’octubre


Finalment tots els primers equips torderencs van poder disputar amb total normalitat els seus enfrontaments programats sense cap modificació d’horari.

Amb un municipal d’esports ple de gent degut a la presentació dels equips celebrada una hora abans del partit, el CFTordera va poder sumar la setena victòria consecutiva en set jornades de lliga. El marcador final va ser de 4-1 contra un Farners “B” que va plantar cara durant els primers 40 minuts. A partir de llavors, els grocs i vermells van dominar novament el duel marcat per unes excepcionals jugades individuals amb detalls de qualitat per arrodonir una festa del futbol torderenc.

El Club Patí Tordera comença amb mal peu l’OK Lliga Plata a domicili. Visitava la pista del CP Manlleu, un conjunt que està cridat a posicionar-se a dalt de la taula classificatòria. 5-1 va ser el complot global. Molts deures encara per l’equip jove del Tordera en una competició exigent on tocarà fer un pas més si no es vol patir a final d’any.

El sènior femení del CEEB Tordera continua també invicte en aquest inici de lliga a la primera catalana de bàsquet. Les torderenques rebien la visita del AESE diumenge migdia al pavelló dels Països Catalans. Davant una gran reacció i remuntada al tercer i quart període, les verdes van imposar-se per un ajustat 73-70. Les noies entrenades per Marc Alonso porten quatre victòries en quatre jornades disputades.

Per tancar l’Athletic Club Tordera Parc va saber patir i va sumar el seu primer punt del curs a casa contra el Girona EFS. Els blancs i vermells van obrir el marcador però en tot moment van anar a remolc fins aconseguir l’empat a 5 a falta de 12 segons per acabar el partit.

L’Associació del Rugbi la Tordera li tocava descansar aquesta setmana.