L’Ajuntament emet un comunicat per lamentar l’actuació desproporcionada de la unitat ARRO aquest matí a Tordera


L’Ajuntament de Tordera ha difós un comunicat lamentant l’actuació desproporcionada de la unitat ARRO del Mossos d’Esquadra durant la concentració pacífica que ha tingut lloc aquest matí a la carretera NII entre l’Avinguda Fibracolor i Can Bartolí.

La concentració, que ha reunit al voltant d’un centenar de persones, ha evolucionat de manera ordenada i pacífica des de primera hora del matí. L’Ajuntament considera  que l’actuació de la unitat dels antidisturbis ha estat desproporcionada i es podia haver desencallat de manera efectiva a través del diàleg. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia lamentava així l’actuació policial d’aquest matí.

alcalde actuacio arro 1

Preguntat sobre si es demanaran explicacions sobre l’operatiu fet a Tordera, Joan Carles Garcia assegura que denunciaran els fets en la propera junta de seguretat que es faci al municipi.

alcalde actuacio arro 2

El consistori vol  mostrar l’escalf a totes les persones que s’han vist afectades, tant per la situació de tensió, com els qui han estat afectats físicament per l’actuació policial.