Els antiavalots actuen a Tordera per desconvocar el Pícnic x la República i identifiquen a dos participants


Unes 200 persones convocades pel moviment Pícnic x la República han tallat aquest matí la N-II al seu pas per Tordera. A primera hora, els concentrats s’han dirigit a l’entrada del polígon industrial de Can Roquet i Puigvert a Palafolls. Aquest punt dóna accés a moltes empreses, entre elles, les principals naus del grup Inditex a Tordera i Palafolls.

A continuació, els manifestants s’han dirigit fins a la rotonda de Can Bartolí, on conflueixen la N-II, GI-600 (blanes i Lloret) i Gi-512 (Hostalric- AP-7). Acompanyats per alguns tractors, els concentrats s’han assegut a la calçada de la N-II. Agents de la Policia Local i Mossos D’esquadra han desviat els vehicles que es dirigien en aquests punts, buscant vies alternatives.

La protesta s’ha desenvolupat amb un caire festiu i pacífic, fins que han arribat, per sorpresa, 7 dotacions dels ARRO dels Mossos D’esquadra per la carretera de Sant Pere.

Els antiavalots han encerclat els manifestants i els han fet retirar direcció al pont de la Tordera a la N-II per després abandonar la via a la rotonda de Fibracolor. Així vivíem el moment en directe per Ràdio Tordera amb narració d’en Joan Martin.

narracio antiavalots

Un cop els concentrats s’han retirat de la carretera, els furgons d’antiavalots han anat abandonant la zona esglaonadament. Durant l’operatiu, els mossos d’esquadra han identificat dos manifestants. Un d’ells, el torderenc Enric Celma ha estat també denunciat. Així ens ho relatava.

ciutada denunciat

Un altre torderenc, que ha intentat mediar entre el Mossos d’Esquadra i els manifestants, ens explicava com havia viscut l’actuació dels mossos d’esquadra.

ciutadà manifestat

Sobre un quart de 12 del migdia s’ha desconvocat les accions a Tordera i s’ha restablert en trànsit a la rotonda de Can Bartolí i la N-II. Durant el matí La policia Local i el SEM han vetllat per la seguretat dels concentrats.