Serveis mínims a Tordera davant la convocatòria de vaga general


Davant la convocatòria d’una vaga general per avui, per part del sindicat Intersindical-CSC, la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) que compta amb el suport de nombroses entitats del nostre país, us comuniquem que les oficines d’administració de l’Ajuntament de Tordera oferiran serveis mínims.

La biblioteca, per la seva banda, obrirà amb serveis mínims però amb l’horari habitual, mentre que el Casal de Joves romandrà tancat a la tarda.

El pavelló també estarà obert per donar el servei habitual a les entitats esportives que facin activitat, mentre que el Teatre Clavé oferirà serveis mínims a les aules de formació artística. L’oficina d’Aqualia i el CAP (centre d’assistència primària) també ha comunicat que assignen serveis mínims (servei habitual d’analítiques),.

Ràdio Tordera garantirà el contingut informatiu durant la jornada però la programació habitual pot veure’s alterada pel seguiment de la vaga que en facin els membres de l’emissora.

Les escoles de Tordera, per la seva banda, han informat les famílies del seguiment que faran de la vaga.

La Policia Local de Tordera realitzarà el servei habitual del dia a dia. Podeu trobar-los al 937640615