A l’espera de la jornada d’avui de mobilitzacions, els primers equips torderencs disputaran aquest proper cap de setmana la majoria dels seus partits com a locals


Davant d’una nova jornada de mobilitzacions i reivindicacions amb una vaga inclosa, les entitats esportives torderenques estan pendents de les decisions que puguin prendre les federacions vers la disputa de la propera jornada de lliga.

Qui obrirà la tarda del dissabte serà el CFTordera amb una gran festa pel futbol torderenc. A les 16:30h el municipal d’esports acollirà la presentació dels equips per aquesta temporada. A les 18:00h el partit del primer equip de la 3cat16 contra el Farners “B”. A la mitja part de l’enfrontament botifarrada popular. Podreu seguir el partit en directe per Ràdio Tordera.

A les 20:00h arribarà l’estrena del CPTordera a l’OK Lliga Plata. Els grocs i vermells es desplacen fins a la pista del CP Manlleu en aquesta primera jornada de competició. Podreu seguir el duel per aquesta freqüència.

De cara a diumenge, a les 12:15h el sènior femení de la 1a catalana rebrà la visita del AESE A al pavelló dels Països Catalans. Un altre partit que es podrà seguir per la 107.1FM.

I l’Athletic Club Tordera Parc disputarà la tercera jornada de lliga també al pavelló dels Països Catalans. S’enfrontaran al Girona i també podreu escoltar el partit en directe a través d’aquesta sintonia.