TORDERA PROGRAMA UNA SETMANA PLENA D’ACTIVITATS EN MOTIU DE LA DIADA DE SANT JORDI. AQUEST ANY ES PRESENTEN NOVES PUBLICACIONS D’AUTORS TORDERENCS.


La regidoria de cultura, el consell municipal de cultura, la biblioteca, la fundació del teatre clavé i l’associació La Nostra Dansa, ja tenen a punt els actes que s’inclouran al programa d’activitats culturals amb motiu de la setmana de Sant Jordi i entre les quals destaquen les presentacions dels nous llibres d’autors torderencs i el lliurament dels premis literaris.
Les activitats començaran amb la presentació del segon llibre de la torderenca, Paquita Fors. La Paquita de “Can Nassos” publica en aquesta ocasió “Cuinar amb la paquita”, un nou llibre de receptes de cuina que pretèn donar continuïtat a l’anterior.
La presentació del llibre tindrà lloc el dimarts, 18 d’abril a les 8 del vespre al teatre clavé. Per altra banda, els torderencs Quim Haro, Elena Serra i l’artista Colomer Camarassa han unit esforços per publicar un nou llibre de poemas i dibuixos sota el títol “Tordera, paisatges emocionals”.
La presentació d’aquest llibre es farà el dimecres, 19 d’abril a dos quarts de 8 del vespre a la biblioteca.
El dijous, 20 d’abril, a dos quarts de 9 del vespre al teatre clavé està previst el lliurament de premis de les categories juvenil i adults dels premis literaris Sant Jordi i del premi de recerca local Salvador Vendrell. El dia 21, a les 8 del vespre, a la biblioteca, es lliuraran els premis Sant Jordi de la categoría infantil, del premi Barón de Carlos i els premis del concurs de punts de llibre, l’exposició dels quals es podrà visitar al clavé fins al 30 d’abril.
Finalment, la diada de Sant Jordi, el teatre clavé acollirà un concert amb l’orquestra simfònica del Vallès amb interpretacions de música tradicional catalana, música de cinema i dels grans compositors de la història de la música de com Mozart i Txaikovski.