TORNA LA TROBADA D’OIENTS DEL PROGRAMA EL MATÍ DE SARDANES EN MOTIU DEL 25è ANIVERSARI DE RÀDIO TORDERA.


En motiu dels 25è aniversari de Ràdio Tordera, torna aquest any la trobada d’oients del programa “El matí de sardanes”. Es calcula que unes 100 persones participaran al dinar que s’ha organitzat al restaurant les Ferreres. La festa, que se celebrarà dilluns de pasqua, començarà a dos quarts d’una del migdia amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla del col·legi Santa Maria de Blanes.
Desprès de dinar és realitzarà sorteig dels obsequis de les cases col·laboradores amb la trobada i ball fi de festa.
El tiquets es poden comprar mati i tarda a Ràdio Tordera, al preu de 30 euros. Per últim, hi haurà sortida amb autocars cap al restaurant Les Ferreres a tres quarts de 12 des de Sant Pere i a les 12 del migdia a la plaça concòrdia.