UNA COMISSIÓ DE VEÏNS D’HORTSAVINYÀ ORGANITZA DILLUNS DE PASQUA EL TRADICIONAL APLEC DE L’EROLA.


L’aplec de l’Erola torna aquest any amb força. La comissió organitzadora fa molts dies que treballa perquè tothom pugui gaudir de la jornada de dilluns de pasqua en l’entorn d’hortsavinyà. Les activitats començaran al matí, als prats de l’Hostal Vell: amb animació a càrrec del grup de faràndula Big Band Valona, A les 11 del matí IX Plantada gegantera de l’Alt Maresme. 6 colles de geganters i grallers: Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat, Tordera i Hortsavinyà.
A les 12 migdia, Missa a l’església, i presentació de les imatges restaurades, a Quarts d’una: anada a l’ermita de l’Erola, acompanyats per tots els gegants i seguici, i cant tradicional dels goigs a la mare de déu de l’Erola. Després, fins l’hora de dinar, presentació i balls de tots els gegants participants.
A dos quarts de 3 de la tarda, ARROSSADA DEL ROSER. a les 4 de la tarda, Ball de pagès amb Els Solistes de la Costa.
La comissió recomana que si no podeu pujar a peu, aparqueu als llocs indicats, procurant aprofitar bé l’espai. Compartiu vehicle i pugeu amb els cotxes plens. Si s’acaben les places d’aparcament a l’Hostal Vell, no s’hi podrà accedir amb vehicle, havent-lo de deixar a la pista de Calella a Tordera, allà on l’amplada ho permeti. No es podrà deixar al camí de Pineda, ni del coll de Palomeres cap a l’Hostal Vell. El camí de Pineda, en el tram que va de l’església a l?ermita de l’Erola, estarà tancat al trànsit rodat de 2/4 d’una a les dues.