La Marxa per la Llibertat passarà avui per Tordera


Tordera rebrà avui els participants de la marxa per la Llibertat que han sortit aquest matí de Girona. Els marxants faran parada a Sils per dinar i seguidament enfilaran cap a Tordera per la N-II, on hi haurà un  punt d’avituallament. . La previsió és que la Marxa passi per Tordera sobre les 18:30h. Ho explica el coordinador local de l’ANC, Quim Bou.

Bou Marxa

Seguidament els marxants es dirigiran a Malgrat de Mar on faran nit. La previsió es que s’arribi a Barcelona divendres. Les marxes pretenen ser una resposta a favor de la llibertat, de les i els presos polítics, les i els exiliats, així com per reivindicat l’autodeterminació. Com dèiem es preveu que els primers participants en la marxa arribin a dos quarts de 7 de la tarda a la nostra vila per fer parada d’avituallament i continuar ruta a Malgrat.