TORDERA PROGRAMA UNA SETMANA PLENA D’ACTIVITATS EN MOTIU DE LA DIADA DE SANT JORDI. AQUEST ANY ES PRESENTEN NOVES PUBLICACIONS D’AUTORS TORDERENCS.


La regidoria de cultura, el consell municipal de cultura, la biblioteca, la fundació del teatre clavé i l’associació La Nostra Dansa, ja tenen a punt els actes que s’inclouran al programa d’activitats culturals amb motiu de la setmana de Sant Jordi i entre les quals destaquen les presentacions dels nous llibres d’autors torderencs i el lliurament dels premis literaris.
Les activitats començaran avui amb la presentació del segon llibre de la torderenca, Paquita Fors. La Paquita de “Can Nassos” publica en aquesta ocasió “Cuinar amb la paquita”, un nou llibre de receptes de cuina que pretèn donar continuïtat a l’anterior.
La presentació del llibre tindrà lloc el dimarts, 18 d’abril a les 8 del vespre al teatre clavé.